ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

Resolution 88

Tom O’Grady piano i teclats, Rick Elsworth bateria, Alex Hitchcock saxo, clarinet i flauta, Tiago Coimbra baix Oli Blake percussió, samples i efectes.

Amb la publicació de dos àlbums i un seguit d’actuacions com a artistes convidats d’Snarky Puppy, Roy Ayers, Marcus Miller, Yellowjackets, Larry Mizell & The Blackbyrds i Butcher Brown, entre d’altres, Resolution 88 ha esdevingut un dels principals exponents de la nova escena del jazz funk al Regne Unit. El secret del seu èxit és una fórmula original, seductora, amb un so sedós i amb l’aroma de fons, de tota la vida, del Fender Rhodes. A l’escenari, a més, evidencien un alt grau de complicitat. Ho podrem comprovar al Jamboree, a on presentaran el seu nou treball: “Revolutions”.

“Una fascinant jove banda de Cambridge influïda per l’immens artista que va trencar la barrera de jazz funk a mitjans dels 70: Herbie Hancock & The Headhuters” (Craig Charles, BBC). “Música commovedora, tocada amb passió i increïble habilitat” (Bob Power – músic de The Roots, Erykah Badu i D’Angelo). “Grans autèntics i únics” (Snowboy). Són alguns dels elogis que han rebut.

Más conciertos viernes, 14 de febrero de 2020

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: