ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

PEDRO CÓRDOBA

Pedro Córdoba (Baile), Belén de la Quintana (Baile), Raúl Levia (Cante), Joaquin el Duende (Cante), Manuel Castilla (Guitarra), Agus Espín (Baix)

Pedro Córdoba bailaor, Belén de la Quintana bailaora, Raúl Levia cante, Joaquín el Duende cante, Manuel Castilla guitarra, Agus Espín baix

El bailaor sabadellenc Pedro Córdoba és un artista format en ballet clàssic, en dansa espanyola i contemporània a l’escola Pastora Martos i, més tard, a l’Institut del Teatre. A banda de la seva formació reglada, Córdoba també ha rebut el consell de personalitats com La Tani, Antonio Canales i Javier Latorre. El seu ball, carregat d’energia i duende, s’emmiralla precisament en Antonio Canales, un dels seus principals referents, tot i que també admira profundament a Israel Galván i Alfonso Loza. Al Tarantos, Córdoba presenta un espectacle únic en el qual destaca la presència de la bailaora madrilenya Belén de la Quintana, artista que l’any 2000 va treballar en un espectacle amb coreografia d’Antonio Canales. Completen el quadre els cantaors Raúl Levia i El Duende, habituals del Tarantos, el tocaor Manuel Castilla i el baixista Agus.

Más conciertos sábado, 25 de enero de 2020

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: