ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

DE LO DIVINO; LA ESENCIA

Juan Fernández (Bailaor), Olga Llorente (Bailaora), Luis 'El Granaíno' (Cantant), Juan Manzano ?El Coco’ (Cantant), Eduardo Cortés (Guitarra), José de Mode (Cajón)

Olga Llorente baile, Juan Fernández baile , Luis ‘El Granaíno’ cante, Juan Manzano ?El Coco’ cante, Eduardo Cortés guitarra i Jose ?de Mode’ cajón.

Triomfadora a la darrera edició del concurs de flamenc de Las Minas de la Unión, un dels més prestigiosos del món, la barcelonina Olga Llorente és una de les grans bailaores de les noves generacions del flamenc. Deixeble de La Tani, Llorente atresora un currículum de vertigen malgrat la seva joventut: actuacions amb Rafael Amargo o amb Lola Greco ?en una representació de “Fedra” dirigida per Miguel Narros?, gires per mig món, etc. El gadità Juan Fernández tampoc es queda curt. Format a Jerez, el Puerto, Cadis i Sevilla, també ha recorregut el planeta de punta a punta amb companyies com les de Charo Cruz, Chiqui de Jerez o el Ballet Flamenco de Madrid, i ha actuat als tablaos més importants del país. En companyia d’un quadre excepcional, Llorente i Fernández ens conviden a gaudir de l’essència més autèntica del ball flamenc. Gaudiu-la!

 

Más conciertos miércoles, 04 de diciembre de 2019

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: