ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

CONCERT DETAILS

Jamboree Jam amb LLORENÇ COLOMAR TRIO FEAT. JOANDER CRUZ

Joander Cruz saxo Alt (artista convidat), Llorenç Colomar piano, Antonino Restuccia contrabaix, Nicolás Correa bateria.

Malgrat la seva joventut (20 anys), té molt recorregut en els escenaris, actuant en directe des dels 15 anys i actualment té una reputació de jove talent dins l’escena musical Barcelonina.

Format en piano clàssic als seus inicis, va decidir formar-se en Jazz en la seva adolescència, i actualment el seu estil rep un cúmul d’influències musicals molt variades, com el Latin, Hip Hop, Drum and Bass (i música electrònica en general), flamenc i rock.

Ha rebut classes i masterclasses amb professors de molt alt nivell com Santi De La Rubia, Martín Leiton, Néstor Gímenez, Toni Vaquer, etc. També ha tocat amb alguns músics de notable prestigi de Barcelona com Frank Durand, Júlio Bernardo i Robert Castelli, entre altres.

Acompanyat d’Antonino Restuccia, considerat un dels millors contrabaixistes d’Uruguay -el seu país natal-, Nicolás Correa, bateria també d’origen uruguaià, i veterà dels escenaris a Barcelona, i Joander Cruz, saxofonista brasilè que encara portar escasos mesos vivint a Barcelona s’ha fet ràpidament un nom i un espai entre els músics de la zona per la seva forma de tocar plena d’energia i frescura.

More concerts Monday, July 06, 2020

‹ Back

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

Submit your details to sign up to receive our weekly e-mail Concert Guide

I want to receive information on the concerts in