ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

CONCERT DETAILS

GREC AL JAMBOREE: CLARENCE BEKKER BAND

Clarence Bekker veu, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Arecio Smith teclats, Charlie Cuevas baix , Carlos López bateria.

Ja els tenim de tornada !! L’explosiu cantant holandès i la seva potent banda tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus shows. Clarence Bekker, té un do, el de tocar l’ànima de qui l’escolta. Mitjançant la seva veu profunda, vibrant i un esperit carregat d’energia, captiva transversalment a qualsevol audiència, de cap a peus. Ningú pot mantenir impassible davant el seu magnetisme. La força dels grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner estan concentrats en la seva figura. Després de mes de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir el show més enèrgic i positiu que tots necessitem en aquests moments. No t’ho perdis!

NORMATIVA ESPECIAL

Aforament limitat a 100 persones per sessió.

Es recomana arribar a la sala amb antel·lació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.

L’ús de mascaretes és obligatori.

No hi haurà intermig, un cop acabat el concert el client haurà d’abandonar la sala.

More concerts Thursday, July 02, 2020

‹ Back

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

Submit your details to sign up to receive our weekly e-mail Concert Guide

I want to receive information on the concerts in