ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DEPÓSITO LEGAL

DEPÓSITO LEGAL

DEPÓSITO LEGAL

C/ Santa Ana, 14 - Hospitalet de Llobregat, L' (Barcelona)

  • Persona de contacte: Daniel Pérez
  • Telf: 639 93 42 83
  • Aforament: 80

Dins del que sempre hem volgut que sigui un ambient obert i de diàleg, el Depo ha servit tanmateix de model a molts altres locals de posterior aparició, i amb els que sovint realitza projectes conjunts.
Tot i que l’eix central és la musica (directes i Dj’s), en aquests anys la majoria de facetes que anomenem cultura popular han pul•lulat pel Depo; les exposicions de fotografia, d’arts plàstiques, de pintura i demés suports han donat l’oportunitat de mostrar la seva obra a infinitat d’artistes poc i molt coneguts.
El Depo també es caracteritza per les seves decoracions, a cada estació de l’any o en festes senyalades, l’interior del local es decora i s’ambienta transportant un aire innovador.

Al llarg d’aquests anys, Depósito Legal ha consolidat la seva programació musical. Des del Depo sempre s’ha recolzat el fenomen de la musica independent i les noves propostes musicals en format maqueta, per a que grups novells i de més consolidats puguin exposar les seves propostes.
També s’organitzen festes temàtiques o presentacions de diversos festivals, lp’s o pàgines webs i revistes musicals.
Des de Depósito Legal també es col•labora i s’organitzen Festivals musicals com L’H Confidential, Petit Format (Festival de l’aniversari de Depósito legal) Let’s Festival....

En resum, des de 1985 en la avantguarda musical. Al Depo pots escoltar el millor Pop, Indie, Post Rock, Technopop,... de la mà dels dj´s residents; Marty Mcfly, Crtl+Alt+Supr, Gato, Som Tan Decadents, Bart, No Somos Novios i els dissabtes a Jordi Monamí. Actuacions musicals en petit format els dijous dels grups més representatius de l’escena independent estatal.
Exposicions mensuals de joves artistes, col•laboracions amb festivals de música, festes temàtiques i lo millor, un club on culturitzarte.
www.depositolegal.com
www.myspace.com/depositolegal
‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: