ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

REBECA MONASTERIO I PATRICIA DOMÍNGUEZ

Rebeca Monasterio (Bailaora), Patricia Dominguez (Baile), Raúl Levia (Cante), Joaquin el Duende (Cante), Sócrates Mastrodimos (Guitarra), Agus Espín (Baix), David Domínguez (Cajón)

Rebeca Monasterio baile, Patricia Domínguez baile, Raúl Levia cante, Joaquín ?El Duende’ cante, Sócrates Mastrodimos guitarra, Agustí Espín baix, David Domínguez cajón.

Sócrates Mastrodimos és un dels grans tocaors de les noves generacions de flamencs. La seva música es caracteritza per una gran plasticitat i una diversitat de colors que expressa en cada una de les notes que toca. Mastrodimos acompanya a un conjunt de primera categoria en el qual destaquen les bailaores Rebeca Monasterio, una artista barcelonina que balla des dels 7 anys, formada amb Paca García i considerada una de les grans promeses de la dansa flamenca, i Patricia Domínguez, artista també catalana, que entre altres mèrits és ballarina titular del prestigiós tablao Puro Arte, a Jerez de la Frontera. Mastrodimos, Monasterio, Domínguez i els seus companys presenten un espectacle ple d’emocions, en el qual la composició i la improvisació conviuen en absolut equilibri, com passa en el millor flamenc.

Més concerts divendres, 27 / desembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: