ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

CARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS

Yolanda Cortés (Bailaora), Marina González (Bailaor), Miriam Vallejo (Cante), Sara Salado (Cante), Miguel de la Tolea (Cantant), Eduardo Cortés (Guitarra), José de Mode (Cajón)

Jerez-Madrid-Barcelona

En la seva última setmana, “Jerez-Madrid-Barcelona: Caravana de Mujeres Flamencas”, ens porta novament a Yolanda Cortés, però aquesta vegada acompanyada per Marina González, ambdues bailaoras reconegudes del flamenc a Barcelona i la resta d’Espanya.

Cortés, filla de la Tani, bailaora flamenca de referència que, entre altres membres de la seva família, van motivar la passió de Yolanda per aquest art des de ben jove. Per la seva banda, González s’ha presentat en els principals tablaos d’Espanya i en festivals a nivell nacional i internacional. Al llarg del seu recorregut professional, ha participat en importants espectacles, entre els que es troba “Carne y hueso” de la reconeguda Eva Yerbabuena.

Elles, juntament a les cantaoras Miriam Vallejo i Sara Salado, seran les responsables de reivindicar a aquelles dones que “a casa potser cantaven i ballaven uns amb atres, però en l’àmbit professional, la línia estava delimitada i era difícil creuar-la”, com comenta Eduardo Cortés, creador i director de la peça.

Aquestes dones estan acompanyades de Miguel ?de la Tolea’ al cante, José ?de Mode’ al cajón i el mateix Eduardo Cortés a la guitarra.

Del 21 al 27 d’octubre a Los Tarantos Flamenco, el tablao més antic de Barcelona.

Més concerts dimecres, 23 / octubre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: