ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Mediterranean Clash Party#8 (rumba, raï, rock i más)

Català:

^^^^^^^

Torna al Soda Acústic la festa de les cultures mediterrànies després d'una temporada d'èxit i l'última edició a la sala Apolo, una pausa d'estiu ben merescuda, tornen les sessions de mediterranean clash amb música bandarra, actitud punk, concerts enèrgics i subversius, per gaudir i ballar tota la nit. Una vetllada popular on es cantarà cants de diferents estils musicals que formen part del nostre paisatges sonor i urbà. Però també músiques i melodies llunyanes banyats pel mateix mar.

La vetllada consistirà en dues parts, la primera serà amb un concert amb la posada en escena elèctrica i vibrant amb el grup de música que hi formaran part en Yacine Belahcene (veu), Massinissa Aït-ahmed (baix, guembri, mandol algerià i a la veu), Gabriel Fletcher (guitarra elèctrica i bases electròniques), i la segona part en aquesta ocasió tendrem: Corrandes són Corrandes.

Música tradicional: cançó de text improvisat i ball amb Christian Simelio i Anaís Falcó són els cantadors que ideen, coordinen i gestionen el projecte, envoltats de bons professionals de cada àmbit.

https://www.youtube.com/watch?v=thqroku0ako" rel="external">www.youtube.com/watch?v=thqroku0ako

-------------------------------------------------------------

Castellano:

^^^^^^^^^^^

Vuelve al Soda Acústico la fiesta de las culturas mediterráneas después de una temporada de éxito y la última edición a la sala Apolo, una pausa de verano muy merecida, vuelven las sesiones de mediterranean clash con música bandarra, actitud punk, conciertos enérgicos y subversivos, para disfrutar y bailar toda la noche. Una velada popular donde se cantará cantos de diferentes estilos musicales que forman parte de nuestro paisajes sonoro y urbano. Pero también músicas y melodías lejanas bañados por el mismo mar.

La velada consistirá en dos partes, la primera será con un concierto con la puesta en escena eléctrica y vibrando con el grupo de música que formarán parte Yacine Belahcene (voz), Massinissa Aït-ahmed (bajo, guembri, mandol argelino y a la voz), Gabriel Fletcher (guitarra eléctrica y bases electronicas), y la segunda parte en esta ocasión tendrem: Corrandes son Corrandes.

Música tradicional: canción de texto improvisado y baile con Christian Simelio y Anaís Falcó son los cantores que idean, coordinan y gestionan el proyecto, rodeados de bonos profesionales de cada ámbito.

https://www.youtube.com/watch?v=thqroku0ako" rel="external">www.youtube.com/watch?v=thqroku0ako

Més concerts dissabte, 5 / octubre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: