ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

PROK

Des dels seus primerencs inicis, Prok desenvolupa un gran interès pel saber i la composició poètica. Un dels principals precursors del concepte de Rap Seriós, Rap Leal o Rap Conscient, presentarà el seu primer treball d'estudi en els propers mesos. Com ja ha demostrat abans d'aquest disc, continua fent de la cançó, denúncia i de la revolució, art, sense renunciar en cap moment a la seva veritable religió: el rap pur, old-school i sense tallar.

Adrián Pedrosa, més conegut com PROK, meitat de la formació dels bessons granadins Ayax i Prok, ambaixador al costat del seu germà del Barri de l'Albaicín, un laberint de carrerons amb sabor àrab, llança sota el segell "Albayzin Records" el seu primer treball en solitari, “Rojo y negro“ el 21 de desembre de 2018.

Una obra mestra, on demostra la seva destresa lírica, el seu coneixement de la filosofia dels clàssics, la mitologia grega, sense oblidar les arrels socials i culturals de la seva Granada natal. Un amalgama de temes i inspiracions, fruit de la seva vivències personals i del seu bagatge, impropi per la seva curta edat, canalitzades a manera de teràpia. Lletres combatives, reflexibas i introspetivas, que seguiran trepant l'ànima dels seus seguidors i faran reflexionar sobre aquesta època de ments disperses.

Amb tints flamencs, mossàrabs, lletres crues i rebels, bases fosques, contundents, amb sons dels 90s, respectant les arrels... fan d'aquest treball una peça de gran delicadesa, referència per a l'actualitat, on s'aconsegueixen s'entrellacen la contemporaneïtat i l'època clàssica de manera admirable. La seva admirable mestria en la interpretació i l'escriptura, la seva habilitat en els nombrosos i variats registres vocals, el converteixen en referent indiscutible de l'època, equiparable als grans poetes de la història.

Més concerts divendres, 18 / octubre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: