ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

MIYAVI + SUZY & LOS QUATTRO

El músic japonès MIYAVI editarà el seu nou disc NO SLEEP TILL TÒQUIO el 24 de Juliol. Suposarà un gran salt des del seu anterior "Samurai Sessions Vol.3" en el qual van col·laborar artistes com Samuel L. Jackson, Betty Who, Mikky Ekko i Yuna entre altres. NO SLEEP TILL TÒQUIO mostrarà una cara més personal de Miyavi alhora que continuarà demostrant que té les seves arrels en el Rock&Roll i les guitarres poderoses. El artwork del disc és a càrrec del celebrat artista Manga Sui Ishida (Tòquio Ghoul).

MIYAVI és un músic, actor i filantrop que uneix cultures al voltant del planeta amb la seva música i el seu missatge. El seu únic estil de tocar la guitarra li ha embarcat en 7 gires mundials per 30 països diferents, i els seus seguidors li denominen "El Guitarrista Samurai".

Com a actor va fer el seu debut en la nominada a l'Oscar "Unbroken", al costat d'Angelina Jolie. També participa en l'adaptació cinematogràfica del manga "Bleach", La seva filmografia més recent inclou un paper en la pel·lícula "Stray" i pròximament en la pel·lícula de Disney "Malèfica 2".

Exerceix també d'Ambaixador per a la UNHCR, visitant camps de refugiats en Kenya, Líban, Bangladesh... i actuant per a les Nacions Unides a Nova York visibilitzant les crisis de refugiats a tot el món.

Suzy & Los Quattro porten gairebé 17 anys donant diverses voltes al món amb els seus grans temes de New Wave, Powerpop i Punkrock. Quatre extenses gires nipones (una per disc), incomptables europees, àlbums i singles editats per tot el globus i una fidel base de seguidors els ha convertit en potser la banda més internacional que hagi sortit de l'underground patri.

Més concerts dijous, 10 / octubre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: