ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

GOD SAVE THE QUEEN

Enaltits, sense objeccions, com la millor banda de tribut a Queen del món, els argentins God Save The Queen arriben per recrear-nos amb una meticulositat increïble l’històric concert a Wembley de Freddie Mercury i companyia l’any 1986.

Un espectacle de dues hores de durada i canvis constants de vestuari en què God Save The Queen exhibiran la seva energia desbordant i demostraran perquè la productora Fox els va triar a ells per a diferents actes promocionals de la pel·lícula

Bohemian Rhapsody. El líder del grup, Pablo Padín, té una semblança física i vocal amb Mercury que gairebé esgarrifa. I si la banda, «millor tribut del món» segons Rolling Stone, porta més de vint anys omplint grans auditoris de Buenos Aires, Mèxic, Liverpool, Tòquio i Miami, entre d’altres ciutats, és perquè les seves interpretacions de, per exemple, We Will Rock You i We are the Champions no són cap broma. El llegat de Queen, reviscut pel grup que més s’aproxima al què va ser i significar la gran llegenda. Pura kind of magic.

Pablo Padín, veu 

Francisco Calgaro, guitarra 

Ezequiel Tibaldo, baix 

Matías Albornoz, bateria

Més concerts diumenge, 22 / setembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: