ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

KM. 0

Sota KM0, Casa de la Música de Manresa presenta la seva programació de proximitat amb artistes locals de qualitat i de diferents gèneres musicals. És la oportunitat perfecta per descobrir nous artistes del territori.

ABIERTAS HASTA EL AMANECER

Directament des d’Igualada, arriben les infatigables Abiertas Hasta El Amanecer. Banda de punk rock directe, desprenen actitud i molta ràbia. Aquesta ha sigut la seva màxima des de que s’ajuntaren en 2011, als baixos humits d’una fàbrica. 

Encara que han patit diversos canvis en la seva formació, des de 2017 Laia, Nuria, Eva i Lorena es mantenen actives, buscant sempre un so particular. Guitarres baix amb molta presència i sense una veu principal. Elles mateixes es defineixen com “Reinas de la nada, princesas de vertedero. Bajo el influjo de nuestro flujo, punkrock entre guerreras”. 

Allunyades de qualsevol tipus d’etiqueta, Abiertas Hasta El Amanecer volen que se les escolti i es disfruti amb elles. Imparables, han passat per festivals com el “Adictes-fest”, ”Carrancàcony” o el ”Inertia”. 

El passat mes de maig han guanyar el concurs de beques per a la gravació d’una maqueta a l’STRK LAB. De fet, entre finals d’anys i principis del vinent, presentaran la seva primera maqueta.

 

FORNAX

Fornax és una banda manresana de punk rock, formada per quatre joves (Quim, Jordi, Dani i Gerard) influenciats per grups internacionals de la talla de Blink-182 o Sum-41. Encara que la joventut dels seus membres pot arribar a sorprendre, han recorregut escenaris de tot territori català, principalment en antigues formacions musicals. 

La banda, assentada a Manresa, mostra tot el seu bagatge i experiència en la seva música, tenint com a resultat cançons enèrgiques, lletres agressives, sentiments molt personals i pensaments reivindicatius i crítics. Tot allò conforma el seu estil, tan particular com únic. 

Aquest 2019 ha sigut un bon any per als manresans, que han llançat el seu nou disc, “Herois de paper”. Cançons que podem escoltar en directe properament.

Més concerts dissabte, 21 / setembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: