ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

PEDRO CÓRDOBA AMB REBECA MONASTERIO

Pedro Córdoba baile, Rebeca Monasterio baile, Miguel de la Tolea cante, Joaquín el Duende cante, Manuel Castilla guitarra, Agus Espín baix i José de Mode cajón.

Després de vuit mesos, torna el duo Córdoba-Monasterio!

El bailaor Pedro Córdoba és un artista format en ballet clàssic, dansa espanyola i contemporània a l’escola de Pastora Martos i, més tard, a l’Institut del Teatre, habent rebut consell al llarg de la seva carrera de personalitats com La Tani, Antonio Canales o Javier Latorre. Reconeix admirar profundament a bailaors com Israel Galván o Alfonso Loza. Rebeca Monasterio, per la seva banda, és una ànima inquieta, carismàtica, de presència elegant i ball tècnicament impecable. Va debutar amb 16 anys als principals tablaos de la ciutat comptal i, ràpidament, va entrar a formar part de la companyia de Sara Flores i Juan Cortés com a bailaora principal. Córdoba i Monasterio estaran junts de nou a Los Tarantos, acompanyats d’un cuadro de músics excepcionals com Miguel de la Tolea i Joaquín el Duende al cante, Manuel Castilla a la guitarra, Agus Espín al baix i José de Mode al cajón.

Més concerts dimecres, 18 / setembre / 2019

  • BLUES JAM EL PARAIGUA Coordina: Johnny Big Stone & The the Blues Workers Blues - Westcoast - JumpBlues Tots els dimecres, 21: 00h. Cada dimecres El Paraigua presenta el seu Blues. Un espai de trobada, participació i música, molta música. Johnny Big Stone & the Blues Workers exerceixen de mestres de cerimònia i converteixen el nostre Soterrani, en el millor dels escenaris per gaudir d'un irrepetible moment d'improvisació i conjunció. Blues en estat pur.

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: