ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

KILLFEST TOUR 19

El thrash i heavy metall estan d'enhorabona. OVERKILL amb DESTRUCTION i FLOTSAM & JETSAM s'uneixen en la gira més thrash de tot 2019.

“The Wings Of War” és el nou disc de OVERKILL. Els de Nova Jersey porten 30 anys dedicats al metall i són aposta segura per a qualsevol fan del thrash més autèntic i sense adorns. Bobby Blitz és un dels vocalistes més carismàtics i volguts gràcies a la seva extraordinària veu i la seva agressiva posada en escena.

Discazos com “The Years Of Decay” o “Horrorscope” són fonamentals per a qualsevol fan que es preï, i veure a Overkill en directe és sempre un gran concert assegurat.

Els acompanyen una altra gran llegenda, els alemanys DESTRUCTION. Després de grans joies com “Eternal Devastation” o el més recent “Under Attack”, Schmier i els seus ja tenen previst el llançament d'un nou disc, de nou, al costat de Nuclear Blast.

Per a tancar aquest cartell tenim a FLOTSAM & JETSAM presentant el seu nou disc “The End of Chaos”, editat aquest mateix 2019. 30 anys d'història a l'esquena d'aquests veterans del thrash metall de Phoenix plasmats en el seu 14è disc, en el qual segueixen igual de forts i trencadors.

Més concerts dissabte, 14 / setembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: