ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Barna 'n' Roll WARM UP 2019 "Fem D'aquí"

Pocs dies es poden veure tantes bandes de l'escena local defensant el seu estil propi com en el Warm Up del Festival Barna 'n' Roll, durant el cap de setmana més Punk Rock de l'any. Decidits a visibilitzar l'oferta musical donem una empenta a les bandes d'aquí, ja sigui al cartell oficial, com dedicant la nit prèvia a una festa batejada amb el nom "Fem D'aquí".

I N F O R M A C I Ó

MASTEGOT (Tarragona)

DEADYARD (Barcelona)

IMPULS (Tarragona)

THE FOX 196 (Terrassa)

COHERENCE (Barcelona)

GÜRTEL CLUB (Barcelona)

RATPENAT (Barcelona)

MastegoT és una banda nascuda entre les cendres de Truckstop Maniacs, l'energia de Crim i el caràcter de The Gundown. Metall punk parit al sud.

https://mastegot.bandcamp.com

Deadyard neix de bandes com '77, The Cannibal Queen o Rippers i en pocs mesos encaren de nou el camí dins el món del Rock. El seu primer treball és un EP titulat "The Monkey Monggah" amb 6 temes agressius, irreverents i un punt foscos però que et faran ballar des del primer a l'últim.

https://deadyard.bandcamp.com

Impuls és un grup de hardcore-punk de Tarragona, amb un EP immens amb 4 temes que no pots parar d'escoltar amb un hardcore-punk ràpid, cru i a la vegada melòdic.

https://impulshc.bandcamp.com

TheFox196 és una banda nascuda l'any 2011, que després de dues maquetes i un disc de llarga durada, porten temps presentant el seu últim EP "Buitres Negros" publicat en 2018. Al forn ja tenen el seu segon disc acabat de registrat que potser no veiem fins 2020, amb sort abans.

https://thefox196.bandcamp.com

Coherence és un quartet de punk melòdic amb influències del hardcore, el post-punk i l'stoner-rock. No s'estant d'escriure lletres compromeses embolcallades d'una sonoritat intensa i enèrgica.

https://coherencebcn.bandcamp.com

Gürtel Club és una banda sortida de Montornès del Vallès que no es perd una festa, però que converteix el millor punk rock en crítica social. Inconformistes esbojarrats aquests activistes no deixaran que perdis el ritme.

https://gurtelclub.bandcamp.com

Ratpenat són amants de passar-ho bé, beure, menjar i fumar, així com de fer el boig sobre els escenaris, la banda presenta el seu nou treball “100% Indecent”, una declaració d'intencions a ritme de Punk'n'Roll.

https://ratpenatoficial.bandcamp.com/

Més concerts divendres, 2 / agost / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: