ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Papooz en Barcelona

Hola soy Tombolo!

Hoy te traigo uno de los conciertos que más ilusión me hacen de este año. PAPOOZ son Ulysse y Armand son dos parisinos que navegan sobre un pop bossa nova, perfect para escuchar mientras contemplas una puesta de sol en la playa con una botella de vino...

En 2016 sacaron "Green Juice" su segundo állbum con bombas como "Ann wants to Dance" que los catapultaron del anonimato. Y este año presentan su último disco "Night Sketches" que tambien es una maravilla, que les ha valido un Colors con "Theatrical State of Mind".

Vienen a Barcelona por primera vez! de mi mano y no puedo estar más eufórico. Les acompañará algún special guest...

(horarios pueden cambiar)

https://www.facebook.com/papoozband

Més concerts divendres, 11 / octubre / 2019

 • Ana Brenes i Toni Abellán s'han format de la mà d'El Chiqui de la Línia i Rafael Cañizares a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i Miranda Alfonso al seu torn, com a balladora i ballarina en L'Institut del Teatre i el CAD (Centre Andalús de Dansa, Sevilla). Tres joves i talentosos artistes de l'actual escena flamenca de la ciutat Comtal que s'uneixen per partir des del flamenc més tradicional cap a un concepte avantguardista del cant i el ball, mostrant-nos com han evolucionat els codis sense deixar de ser purament flamencs.

 • divendres, 11 / octubre / 2019 | 20:00 h

  SAN LUIS | SALA BIKINI

  • Preu: ANTICIPADA 35€ + GASTOS
 • divendres, 11 / octubre / 2019 | 23:45 h

  Blues Captain | El PARAIGUA

  Blues Captain és un trio de blues-rock amb un estil molt enèrgic. El seu directe ens ofereixen una cuidada selecció de grans èxits dels 60's i 70's, amb temes de: Creedence Clearwater Revival, Beatles, Rolling Stones, ACDC, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, Aerosmith, Chuck Berry, etc..., passats pel filtre de la poderosa guitarra blues-rock del Jordi Mourelo i una potent i sòlida base rítmica. Influïts per músics com Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter o Jimi Hendrix ens asseguren un Blues & Rock que ens convidarà a moure'ns durant tota la nit... Tot un luxe.

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: