ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

AYAX

Ayax, la meitat del duo musical Ayax i Prok va llançar el passat mes de maig, el seu primer disc d'estudi, "Cara i Creu", que li va posicionar en el top de discos més escoltats segons Promusicae, i es va mantenir durant moltes setmanes en els primers llocs. Els seus vídeos musicals sempre aconsegueixen posicionar-se en la seva estrena entre els més virals en les llistes de Tendències de Youtube.

Després de presentar la seva gira presentació, amb parada a les principals ciutats, l'acceptació per part del seu públic no s'ha vist abans en la història del gènere en aquest país ... Ja són cites dobles esgotades a Sevilla i Granada, i senzilles a Barcelona , Saragossa i Pamplona ... poquetes dates són les que queden disponibles, ja només per la seva data a Madrid al Palacio Vistalegre, Galícia i Alacant.

La qualitat dels seus temes, tant lírica com musical, ja està més que provat. Un àlbum conceptual, on el seu autor puja a l'oient en una muntanya russa. Un treball intimista, ple de sinceritat i profunditat ... amb crítica social, vivències sentimentals, experiències personals i de barri, abstraccions filosòfiques ... que componen un homenatge a les grans influències musicals, socials i filosòfiques de l'artista andalús.

Ayax, al costat del seu Dj i productor Dj Blasfem, s'estrenen amb moltes taules i ganes com han demostrat al costat seu germà aquest estiu, en escenaris del pal de Dreambecha Festival, Weekend Beach, Viñarock, Carpe Diem, Beat Out ...

Més concerts divendres, 17 / maig / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: