ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LA PEGATINA + CONTTRA + PINPILINPUSSIES

Mondosonoro havia promès la inclusió d'un grup català que hagués estat portada de la revista i ja estan aquí. LA PEGATINA seran els caps de cartell del nostre pròxim concert d'aniversari.

El grup de Montcada és, a més d'una garantia de festa, el representant més universal d'una escena sense la qual no es pot entendre la música catalana actual. En aquesta revista sempre hem intentat reivindicar i deixar espai al mestissatge i la música festiva, que avui dia, lluny de donar símptomes d'esgotament, gaudeix d'una salut immillorable i d'una capacitat per a renovar-se generacionalment, tant a nivell de grups com de públic, que fa preveura molt futur per davant. Si parlem de La Pegatina, això sí, ens quedem curts fent referència al panorama català o a l'estatal: s'han recorregut tothom -gairebé literalment- i han triomfat en cada continent, així que estem encantats de poder veure'ls a casa i a curta distància una vegada més.

No són els únics que estaran animant la cosa, això sí. Comparteixen cartell amb bandes a les quals Mondo ha vingut donant suport des dels seus primers passos: Pinpilinpussies i Conttra. Per a acabar la festa un sessió a càrrec de Casa Babylon DJ’s, que no són uns altres que Rubén Sierra (La Pegatina) i Marc Isern, responsables del programa "Casa Babylon" d'iCat dedicat a la música urbana i festiva.

Més concerts dijous, 16 / maig / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: