ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

XICS'N'ROLL DESCOBREIX A BRUNO MARS | Sala Clap

Menors de 3 anys Gratuït | Entrada a partir de 3 anys Ant: 8€ - Taq: 10€ | Pack Familiar (2 Adults + 2 nens) Ant: 25€ - Taq: 30€

Les Cases de la Música presenten Xics’n’Roll un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentadora/animadora que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

--------------------------------

Peter Gene Hernández Jr., més conegut pel nom de Bruno Mars (Honolulu, Hawaii, 8 d'octubre de 1985), és un cantant, compositor, productor musical, coreògraf i actor de doblatge dels Estats Units. Va començar la seva carrera com a cantant des de ben petit.

Va començar a ser conegut després de fer els cors de les cançons Nothin' on You de B.o.B i Billionaire de Travie McCoy. El 4 d'octubre del 2010, va publicar el seu primer àlbum, Doo-Wops & Hooligans, el qual va ser nominat a sis premis Grammy. Després, el 2012, va publicar un segon àlbum, Unorthodox Jukebox. Durant la seva carrera artística, Mars ha guanyat dos premis Grammy i ha venut més d'11 milions d'àlbums en tot el món.

Més concerts diumenge, 28 / abril / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: