ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Alice & The Wonders

Alice & The Wonders en format trio acústic ens ofereix un repertori carregat de cançons pròpies que navega entre el Rhythm & Blues, el Soul i el Blues amb un so íntim, acollidor i molt personal. La meravellosa Alejandra Rueda, també coneguda com Alice, perfectament acompanyada per aquests dos grans músics que són Sesk Kpell al saxo tenor i Alex Albalá al teclat, asseguren tot un recital d'elegància i bona música en un concert dominat per la trencadora veu i personalitat de Alejandra.

Alice & The Wonders es mou entre estils i ens transporta a l'rhythm & blues dels 50 i 60 o als cabarets del segle passat, sense renunciar al soul, els ritmes llatins o fins i tot el rockabilly.

Més concerts dissabte, 24 / agost / 2019

  • És un grup compost per tres artistes joves i plens de talent. Aquesta joventut, fa que la seva forma de sentir i transmetre el flamenc tingui frescor, sense oblidar les arrels del flamenc. A través de la veu, el toc i el moviment, aquests tres artistes es complementen fent que l'elegància, la força, la sensibilitat i el caràcter s'entremesclin donant lloc a un flamenc tan sòlid com brillant. Concha Jiménez: baile Iban Pérez: guitarra Raul Levia: cante Obertura de portes: 20:00h Inici concert: 20:30h Entrada a taquilla: 12 euros Inclou concert (60 min) + Copa de vi / Ce

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: