ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

SAMUEL LÓPEZ

Samuel López va néixer a Barcelona i s’introdueix al món de la música de petit amb el violí, però al quart any avorreix el món de la música al qual no hi torna fins a l’adolescència, quan el rock and roll canvia la seva vida. És llavors quan comença a escriure cançons i aprèn pel seu compte una mica de guitarra i piano. Crea algunes bandes fugaces per acabar establint-se com a cantautor amb el nom de Sam Destral.  

 

L’etapa de Sam Destral es salda amb la publicació d’una vintena de maquetes (perdudes pel món de l’Internet) i dos elapés, publicats per El Mamut Traçut: “Tot el que conec és mort” (2013) i “Zoo” (2014). Després de presentar “Zoo”, s’estableix a Manresa on decideix allunyar-se del seu alter ego Sam Destral i madurar com a artista. I així retorna el 2018, ja sense cap pseudònim, amb un nou disc “El darrer moviment” per començar una nova etapa i un pas endavant dins la seva trajectòria musical.  

 

“El darrer moviment”, data d’estrena el 9 de novembre 2018.

Amb aquest darrer moviment, Samuel López abandona l’etapa de cantautor de Sam Destral per retornar a allò que el va moure a fer música: el rock. Amb un so completament elèctric, els vuit temes combinen els tempos accelerats i amb un toc de glamour. El disc ha estat enregistrat a Aviram Estudi amb Albert Palomar i ha comptat amb la participació d’Eloi Pey a la bateria. La banda en directe comptarà també amb Carles Canal al baix.

Més concerts diumenge, 11 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: