ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LA BANDA DE L'AGONIA · NOCTÄMBULS

LA BANDA DE L'AGONIA

Banda de ROCK de l’Alt Empordà (l’Escala), formada per Albert Surrell “Txurraku” (guitarra), Roger “Kanalla” (veu), Albert Albertí “Xiuake” (baix) i José Gonzalez “Mazorco” (bateria).

Els seus inicis es remunten a principis de l’any 2002. Tot i que el principi es tractava d’una banda de versions dels clàssics del ROCK i el METAL anomenada Txurraku & The Agoni, amb la incorporació d’en Kanalla com a vocalista (2007) es va començar a composar temes propis i es va canviar el nom per La Banda de l’Agonia.

 

L’estil de música ha anat variant amb el temps, però sempre s’ha mantingut fidel al ROCK, tot i que de vegades alguns dels temes presenten tocs més METALS. Les influències, per tant, es troben en moltes altres bandes, essent possiblement Black Sabbath i Motorhead els principals inspiradors.

NOCTÄMBULS

Noctämbuls és una banda de Rock Dur i Metall en català format per membres de les comarques del Baix Penedès i Garraf que va sorgir a partir de formar una banda tribut/homenatge al grup Sangtraït a l'any 2012, amb una llarga trajectòria de concerts arreu de Catalunya.

Més concerts dissabte, 13 / octubre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: