ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Alex Zayas

Alex Zayas presenta un blues explosiu per dret propi. La progressió de la seva carrera l'ha portat a viatjar bona part de l'any pel circuit internacional, sobretot Europa, Estats Units i Canadà, amb una música que mostra la seva identitat més absoluta. Alex Zayas barreja el blues, el funk i el rock en una fusió exclusiva. Una guitarra i una veu amb una personalitat i estil únics.

alexzayasmusic.com

Roberto Olori - bateria

Alex Zayas - guitarra i veu

David Samaniego Sánchez - baix

Més concerts dissabte, 14 / març / 2020

  • Trio flamenc en el qual la tradició i innovació van de la mà. Tres artistes molt personals que ens faran gaudir d'aquest art a través del diàleg entre el ball, el cant i el toc. Una proposta sòlida en la que investiguen i experimenten a través del llenguatge d'aquest art sensible, intens i profund que no ens deixarà indiferents! Cristina Lopez, cant Aina Nuñez Riera, ball Obertura de portes: 20: 00h Inici concert: 20: 30h Entrada a taquilla: 12 euros Inclou concert (60 min) + Copa de vi / Cervesa / Refresc

  • dissabte, 14 / març / 2020 | 22:45 h

    TORI SPARKS | LO QUIOSC

    • Preu: 35

    La nord americana Tori Sparks presenta un directe molt especial. El seu estil barreja rock, blues, i flamenc fusió. A Els Acústics del TME i acompanyada de Javi García (Calamento) presentarà part d’aquestes cançons.

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: