ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

André Marchiori (Samba jazz Y Soul Brasileño)

Andre Marchiori, és un cantant, músic i compositor brasiler de São Paulo que ve de la gran escena de cantautors de l'ABC Paulista. En les seves composicions trobem influències des de la samba i el baião i altres ritmes brasilers, fins al jazz, ska, afro-*beat, rock i el soul.

La seva creativitat i la necessiteu de compondre, vénen de les ganes d'expressar els sentiments i els fets quotidians cantant d'una manera malenconiosa i reflexiva. El seu ampli repertori gaudeix de bon eclecticisme musical mantenint sempre un toc personal.

Marcelo Machado - Guitarra

Bruno Butenas - baix

Gabriel González Padilla - Bateria

Andre Marchiori - Veu i percussion

https://www.facebook.com/search/top/?q=andr%C3%A9+Marchiori

Més concerts dissabte, 20 / juliol / 2019

  • dissabte, 20 / juliol / 2019 | 23:45 h

    Deseisaocho | El PARAIGUA

    Deseisaocho representen el so de la nova rumba-fusió. Una banda que marca tendència amb personalitat pròpia en codi de rumba universal, temes carregats d'amor, sentiment, poesia i sensibilitat social. Deseisaocho desborden en el seu directe sentiment i ritme a flor de pell. Un repertori carregat de cúmbia, reggae, són, salsa romàntica, txa, bossa i flamenc en clau de rumba. Una festa total!

  • No te pierdas la afterparty oficial del segundo dia de OFFSónar en la Sala Upload Barcelona en Poble Espanyol. Todos los artista TBA muy pronto! Don't miss the OFFSónar official afterparty for Day 2 at Sala Upload Barcelona in Poble Espanyol. All artists TBA very soon, stay tuned!

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: