ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Johnny ‘Big Stone’ & The Blues Workers

Johnny Big Stone & the Blues Workers és un trio de blues en la seva màxima expressió. Combinen temes de west coast, jump blues o blues tradicional aconseguint un repertori molt variat consagrant aquesta banda com uns autèntics malabaristes del blues.

Amb Johnny "Big Stone" a la guitarra i la veu, després de 15 anys de trajectòria musical treballant en formacions com Johnny Perez Trio i Cotton Roots, el nou projecte Johnny Big Stone & the Blues Workers van editar un disc al maig d'aquest any amb un so blues més fresc i ballable. Per a aquest nou so el vocalista compta amb Little Jordi a l'harmònica i contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria realitzant composicions pròpies plenes de west coast i texas blues.

Un concert únic dels artistes de llarga trajectòria i qualitat com Johnny "Big Stone" o Little Jordi, membre i cofundador de la Societat de Blues de Barcelona respectivament. Aquesta vegada han canviat el seu repertori de tradicions del Piedmont i delta blues, estils tradicionals al segle XXI, per un so amb el qual pocs es resisteixen a ballar.

Johnny 'Big Stone' & The Blues Workers:

Johnny "Big Stone": guitarra i veu

Little Jordi: contrabaix i harmònica

Reginald Vilardell: bateria

Més concerts divendres, 15 / juny / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: