ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

FAKE AGAINST THE MACHINE + RED HOT CHILI COVERS

FAKE AGAINST THE MACHINE

Vivim temps estranys, temps de canvi, on la màquina del sistema es ressent, deixant olor de obsolescència. Aquesta és una bona època per tornar a gaudir, ballar, saltar i cridar amb cada riff i expandir el nostre missatge: 

Tots necessitem Wake Up, per recuperar la nostra Freedom que ens van treure els que ara només es mereixen una Bullet In The Head. En directe cada tema és un Bombtrack que et esclata a la cara, obligant a tot el públic a agitar els seus colls i empènyer-se en fúria com si d'un Bulls On Parade es tractés. És el moment de Know Your Enemy i recordar a tots els que van ser Killing In The Name, per unir-nos com a poble, som la People Of The Sun i no els necessitem, nosaltres decidim com volem que sigui el nostre món i al final aconseguirem Take The Power back amb les nostres Armes de Distorsió Massiva. 

Let 's Rock & Revolution !!!

FACEBOOK

 

 

RED HOT CHILI COVERS

Els membres de RED HOT CHILI COVERS porten a l'esquena la que comença a ser una llarga carrera musical, deixant petjada en bandes i artistes com Chill Out, SAPO, Zàping, Collage, Plouen, Ivette Nadal, Pu Put, Tupolev, Merkado Negro, King For a Day ... Et perdràs aquest nou directe que tenim per a tu? 

Els millors temes de RED HOT CHILI PEPPERS t'esperen acompanyats d'alguna que altra sorpresa.

FACEBOOK

Més concerts divendres, 17 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: