ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Swans + Baby Dee

Los menores de 16 años deberán ir acompañados por sus padres o tutor legal

Anticipada: 30€ + gastos de gestiónTaquilla: 34€

Swans: swans.bandcamp.comBaby Dee: www.babydee.orgorganitza: Primavera Sound

Abans d'acomiadar definitivament el format actual de la banda i tancar aquesta gloriosa segona joventut que va arrencar el 2010, els Swans de Michael Gira han decidit esprémer un cop més el seu catàleg de foscors i arestes amb una nova gira que servirà, a més, per presentar "The Glowing Man", el seu últim treball. La banda novaiorquesa, tot un referent a l'hora de subvertir el rock experimental i transformar-lo en una rotunda experiència física, ja va deixar la seva empremta amb els seus treballs dels vuitanta, però han estat discs recents com "My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky" i "The Seer" els quals han acabat per elevar-los al més alt d'una manera d'entendre la música on no existeixen regles ni límits. Les seves actuacions a Madrid i Barcelona tindran una durada de dues hores i mitja.

Com a convidada de luxe: Baby Dee, veterana perfomer i cantant que revisa en clau personal el llegat de Kurt Weill i Bertold Bretch a lloms d’un espectre vocal realment ampli i diferent.

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts diumenge, 15 / octubre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: