ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Hakim, el león de Egipto + Artista invitado

Hakim: en.wikipedia.org/wiki/HakimOrganitza: Producciones Barbudas

Abdel Hakim Abdel Samad Kamel és un cantant egipci de música oriental. Nascut a una coneguda familia a Maghagha, als suburbis de la ciutat d'Al-Minya, es va dedicar a cantar música Sha'abi, cançons populars en dialecte àrab. Hakim ha contribuït al fet que el gènere sigui reconegut internacionalment.

Hakim és una estrella a tots els països àrabs. Tot i que la seva carrera es projecta més enllà de les seves fronteres- Ha participat a nombrosos festivals internacionals i va aconseguir ser el primer cantant àrab a participar en la cerimònia dels premis Nobel.

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts divendres, 15 / setembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: