ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LÁGRIMAS DE SANGRE

LDS és una banda de rap combatiu, que vénen d'estils més enllà del Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d'herència nord-americana. Els seus 5 components (Neidos, Microbio i Still Ill a les veus, Acid Lemon com a productor/dj, i Rama Lama a la guitarra).

LDS aposta pel "JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI" o el que és el mateix: "FESTA SI, LLUITA TAMBÉ".

LDS tenen un directe contundent que els converteix en un dels grups més sol·licitats a "Barraques" i Festes Majors de tota Catalunya i Euskal Herria, amb exitoses i multitudinàries actuacions al Lali Jove, Garrinada, Acampada Jove, Barraques de Reus, Gasteizko Txoznas, Deusto Jaiak entre moltes altres. 

Després de casi 90 concerts LDS tanca la gira de “Si uno no se rinde” que durant 1 any i mig els ha portat per tota la geografia catalana, vasca, aixi com Zaragoza, Madrid i altres ciutats espanyoles. Dos gires d’estiu i una gira de sales amb sold outs a la Sala Doka (Donosti) i La Boite (Lleida). La gira va acabar el passat 8 d’octubre al festival Esperanzah al Prat del Llobregat.

LDS acaba de treure el seu segon disc “Viridarquia” (New Beats/Kasba 2016), amb el que el grup aposta per expandir la seva música per L’Estat espanyol amb el mateix èxit que els ha portat a l’èxit a Catalunya i Euskadi. Molt aviat anunciarem les dates de la primera part de la gira que els portara per tota la península.

 

FACEBOOK

Més concerts divendres, 21 / abril / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: