ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

BURNING + LOS ZIGARROS

 

Burning, 40 Anys de Rock And Roll

Burning porta més de quaranta anys en primer pla. Han sobreviscut a tragèdies personals i als canvis propis de la música. Sense voler-ho, van col·locar les primeres pedres de la tràgica llegenda nacional del rock i van escriure els primers himnes de la mateixa.

La música de Burning és canallesca, castissa, xulesca i nostàlgica. Els seus temes ens transporten a les nòvies que mai vam conèixer, les barres que mai van suportar les nostres penes i els cigars que deixem de fumar. La seva música és per a perdedors, per solitaris, pels amants de l'oblit, d'històries inconcluses, d'ahirs i del ja t'ho vaig dir. El seu verb fàcil, la seva mirada tèrbola i l'olor a fum són, per a qualsevol ànima sensible, un déja-vu. Exercicis de nostàlgia que rememoren una escena no viscuda sinó per viure.

BURNING són: Johnny Burning (Veu i teclats) Eduardo Pinilla (Guitarra) Carlos Guardado (Baix) Kacho Casal (Bateria) Nico Alvarez (Guitarra) Miguel Slingluff (Saxo)

 

FACEBOOK BURNING

Los Zigarros formen un dels grups més excitants del moment a Espanya. Pur rock'n'roll amb ancoratges als 60, 70 i els 80, però amb una visió més personal on circulen cançons rodones, divertides i sense prejudicis.

FACEBOOK LOS ZIGARROS

Més concerts divendres, 11 / novembre / 2016

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: