ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

(What's the story?) Morning Glory | Gibbons Amateur

Anticipada: 12€ + gastos de gestiónEarly Bird: 5€ + gastos de gestiónAbono (4 sesiones): 30€ + gastos de gestiónTresC: 7€ + gastos de gestiónTaquilla: 14€

Gibbons Amateur és música, literatura i performance. Ramos Nogueira interpreta, d'una manera poc ortodoxa, la meravellosa música renaixentista del compositor Orlando de Gibbons, el compositor favorit de Glenn Gould.Rubén Ramos Nogueira va néixer a Santa Coloma de Gramenet en 1973 i és escriptor, periodista, músic i performer. La seva sèrie de performances Amateur pretenen reivindicar la pràctica musical per part dels no professionals. Ha publicat dos llibres de ficció: Màster (2013) i Punk cursi (2018). Dirigeix Teatron, mitjà digital de referència en l'àmbit de les arts en viu, on desenvolupa una ininterrompuda activitat periodística des de fa més de deu anys. Forma part del grup de música electrònica Novios.

***

Sobre la Maitane Beaumont, programadora de Morning GloryBeaumont va estudiar viola i cant líric en el si de l'Acadèmia, però mai va entendre per què a aquella música que interpretava se li deia música culta, erudita o seriosa. Actualment desenvolupa projectes artístics varis que compagina amb la seva labor docent en el Conservatori del Liceu i a la Universitat de Barcelona.

Més concerts diumenge, 20 / gener / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: