ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Metz + Drahla

Metz: www.metzztem.comdrahla: soundcloud.com/drahlaOrganitza: Primavera Sound

Els canadencs METZ presentaran en aquesta nova gira el seu tercer disc "Strange Peace", gravat per Steve Albini i Graham Walsh i sense cap mena de dubte el més variat i rodó de la seva carrera, per descomptat sense perdre les seves constants: guitarres abrasives, soroll i punk rock desbocat.

La banda va debutar el 2012 i, sempre afiliada al mític segell americà Sub Pop, ha anat pujant esglaons fins a convertir-se en un dels projectes punk més consistents del moment.

Els acompanyen en aquesta gira el trio britànic Drahla, que amb només un parell de singles ja s'han fet un lloc al seu país amb el seu rock de guitarres sense por a experimentar.

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts divendres, 17 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: