ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Fundació Lluita contra la Sida - Actuació de PASTORA
-->

La Fundació Lluita contra la Sida és una entitat sense ànim de lucre ubicada a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, que es dedica a l’assistència, la recerca i la docència en el camp del VIH/Sida. La seva tasca és oferir als pacients seropositius una assistència integral des de totes les branques sanitàries i permetre’ls beneficiar-se dels fàrmacs i tractaments més innovadors per, en definitiva, procurar-los la millor qualitat de vida possible.

El concert benèfic de Pastora forma part dels actes que es faran aquest 2009 sota el lema Donem la Cara per la Sida amb tres objectius clau: augmentar la conscienciació pública envers aquesta malaltia, combatre l’estigma social que encara avui dia existeix i recollir fons per a la recerca que es fa a la Fundació, una activitat que necessita del suport de tothom.

Pastora ofereix aquest concert en què se centrarà en el seu últim àlbum, “Pastora RMX Ed”, amb noves remescles dels temes més emblemàtics del trio barcelonès format per Dolo Beltrán, Caïm Riba i Pauet Riba.

Pastora va començar la seva trajectòria el 2004 amb el seu primer disc “Pastora”, per continuar el 2005 amb “La vida moderna” i el 2008 amb “Circuitos de lujo”. “Pastora RMX Ed Elegant Distortion” és una mostra més d’aquest lloc propi que Pastora té dins l’escena musical contemporània espanyola, aportant la seva actitud, la qualitat de les seves cançons, l’originalitat de les lletres i una manera única d’acostar-se al pop.

Més informació a: www.flsida.org


Concert organitzat per: Fundació Lluita contra la Sida

Col·laboran: Departament de Salut de la Generalitat, Nacex, Sala Bikini

Mitjans col·laboradors: Barcelona TV, RAC 105, iCAT FM, Público, Badalona TV, Radio Ciutat de Badalona, NOIS

Més concerts divendres, 3 / juliol / 2009

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: